Ciulama de pui de casa

de marcela1979 in Pui, 19 Oct 2012 | 5122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pui de casa
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • ulei
  • 2 linguri faina alba
  • lapte
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui de casa:

Se prind puii si se taie, se curata de pene si se portioneaza.

Se curata ceapa, morcovul si se spala. Ceapa se toaca, ardeiul se toaca marunt si morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o cratita se pune ulei la incins, se adauga ceapa tocata, ardeiul tocat si morcovul razalit. Se adauga bucatile de pui si se calesc putin. Se adauga apa si se lasa sa fiarba puiul.

Cand puiul e fiert se face o ingroseala din faina alba si lapte care se toarna in cratita amestecand continuu sa nu se prinda. Se adauga vegeta si piper dupa gust. La final se adauga frunzele de patrunjel tocat.

Se serveste cu mamaliga  si muratura de sezon. Eu am servit cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

19.10.2012, 20:52

Mmmm chiar imi place

mirela0911 1

19.10.2012, 21:53

Mai ales cu mamaliga....

Lau 1

20.10.2012, 14:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]