Ciuperci boieresti

de Miha in Pui, 13 Ian 2010 | 9711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 6 ciuperci proaspete mari
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • 1 ou
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 50 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci boieresti:

Pieptul de pui l-am robotit :), apoi l-am amestecat cu morcovul, usturoiul si piciorusele de ciuperci tocate, sucul de rosii, ou, patrunjel, sare si piper dupa gust. Daca este prea moale se adauga 1 lingura de pesmet.

"Palariile" ciupercilor le-am pus intr-un vas termorezistent, le-am umplut cu compozitia de carne. Compozitia se pune mai cu varf, sa arate ca o cusma boieresca. :))

Acoperim cu cascaval ras, stropim cu 2 linguri de ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci boieresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Oana 1

14.01.2010, 00:06

Boieroaica, boieroi, ce-o fi! o ciumpearca din aia cu mot as papa

merceleo 1

13.12.2011, 14:05

Coditele de ciuperci? Toata lumea stie inca de la gradinita ca ciupercile au picioruse, nu codite!!!
Vorba aia: Manastire-ntr-un picior ghici ciuperca ce-i?

Miha 1

13.12.2011, 14:42

Am editat. Mersi de atentionare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Degetele din piept de pui