Ciuperci champignon la cuptor

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 30 Mai 2014 | 7690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 150 g telemea vaca
  • sare
  • piper
  • 4 lingurite de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon la cuptor:

Spalam ciupercile, le punem la scurs, taiem cozile si le punem deoparte.

Ceapa, ardeii, cozile de la ciuperci le tocam foarte marunt si le punem la inabusit cu 2 linguri de unt sub capac cca 15 min. Intre timp dam prin razatoarea mare telemeaua. Ciupercile le condimentam cu praf de sare, piper si le asezam in tava unsa cu putin unt.

Umplutura inabusita luam de pe foc, adaugam patrunjelul tocat si amestecam sa se raceasca putin, dupa care amestecam cu telemeaua data prin razatoare, sare (daca mai este nevoie) si piper. Umplem ciupercile si le lasam la cuptor cca 30 minute la foc mic. 

Ciupercile le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu doua feluri de ciuperci