Ciuperci cu creier

de dantes in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 4907 vizualizari

 

Se poate servi ca aperitiv s-au ca fel principal cu o garnitura de cartofi s-au orez.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 300 g creier
  • 1 ceapa
  • sare,piper dupa gust
  • 50 ml.ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu creier:

Ciupercile se spala bine si li se scot cozile care se taie marunt,creierul se lasa 10 minute in apa rece apoi se curata de pielite si se taie si el marunt.

Calim in ulei ceapa si cozile de la ciuperci taiate marunt cand sunt aproape gata adaugam creierul si il mai lasam 2-3 minute la calit apoi condimentam dupa gust cu sare si piper.

Asezam in tava palariile ciupercilor si le umplem cu compozitia de creier si dam la cuptor 20 minute.

TIPS-URI

1

Ciuperci

2

creier

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu creier" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii