Ciuperci cu mărar și maioneză

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 2758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ciuperci (ciuperci proaspete-fierte)
  • 1/2 legătură mărar proaspăt
  • 4 linguri maioneză
  • 7-8 căței de usturoi
  • sare, piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu mărar și maioneză:

Clătim cu multă apă ciupercile din conservă, le scurgem de apă și chiar le stoarcem puțin. Dacă folosim ciuperci proaspete, acestea le vom fierbe în apă cu puțină sare timp de 15 minute, apoi lăsăm să se răcească.

Tocăm mărunt ciupercile.

Spălăm mărarul verde, îl ștergem de apă și-l tocăm mărunt. Curățăm și pisăm cățeii de usturoi.

Amestecăm toate ingredientele, 4 linguri de maioneză și adăugăm sare, piper după gust. Lăsăm ciupercile câteva ore la rece astfel gusturile se vor omogeniza mai bine.

Se poate servi cu feliuțe de pâine prăjită, foi de plăcintă, lipie sau pur și simplu într-o felie de ardei, este foarte decorativ și extrem de gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu mărar și maioneză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu crema de branza si somon