Ciuperci cu smantana

de loredanaaa in Mancaruri de legume, 10 Feb 2013 | 4225 vizualizari

 

Mult mai imi plac ciupercile.Mama mea asa le facea,asa de buna era mancarea asta ca nu mai ramanea nimic

 

INGREDIENTE

  • 500 g de ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 patrunjel
  • sare
  • piper
  • 400 g de smantana
  • 1 galbenus de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Se taie ceapa si se caleste intr-o tigaie cu putin ulei. Aveti grija sa nu se arda

 Se curata ciupercile, eu pun si coditele, le taiem marunt si le punem peste ceapa calita amestecand  din cand in cand.

Adaugam sare si piper lasandu-se pana se coace. Daca scade zeama si nu sunt fierte mai adaugam cate un pic de apa,ale mele au lasat multa zeama asa ca nu am pus apa

Intr-un bol amestecam galbenusul cu o lingura de faina si smantana(se poate face si fara ou)Se toarna deasupra ciupercilor, adaugand  apoi si patrunjelul taiat marunt.Daca e prea lichida se mai lasa pe foc amestecand continuu pana cand se-ngroasa(depinde cat de groasa vrem)

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]