Ciuperci fripte cu piure

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 5606 vizualizari

 

ciupercile fripte sant fantastic de bune si usor de preparat.............

 

INGREDIENTE

  • 25 palarioare de ciuperci champinion
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos de soia-optional
  • 2 linguri de ulei masline
  • Cartofi 1,5 kg
  • 4 linguri unt
  • 1 canita de lapte cald
  • 100 ml smantana
  • rosi chery si patrunjel-optional decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci fripte cu piure:

Se curata ciupercile si se taie piciorusele(le tocati si faceti alceva cu ele,nu se arunca )apoi se sareaza se pipereaza si se pun la fript in 2 linguri de ulei cu sos de soia ,se `prajesc pe ambele parti apoi se scot si se pun pe un platou  (burtica in sus)

Cartofi se curata se taie si se pun la fiert .Cand sant fierti se scurg de apa apoi se mixeaza bine se pune untul ,laptele caldut si smanatana.

Se pune cate 2 linguri de piure  de cartofi pe fiecare ciupercuta si se servesc,este o mancare extrem se usor de preparat si foarte gustosa

Merg foarte bine si in zilele de post cu cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci fripte cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu spanac si ciupercute