Ciuperci gratinate cu cascaval afumat

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 4577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 gr ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • 75 gr cascaval afumat Gouda
  • sare, piper proaspat rasnit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gratinate cu cascaval afumat:

Foarte usor de pregatit :) ciupercile se spala si se usca  de apa ( se lasa la scurs, sau se invelesc in hartie de bucatarie), daca nu va place pielita se pot curata. Usturoiul se toaca grob si se pune la calit in uleiul de masline cateva secunde, dupa care adaugam ciupercile feliate. Se lasa pe foc iute pana ce scade apa lasata de ciuperci, se scutura tigaia din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper. Ciupercile se transfera intr-un vas termorezistent si se aseaza felii de cascaval afumat. Se introduce in cuptorul incalzit pana ce se topeste cascavalul si capata o crusta aurie.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gratinate cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci gratinate