Ciuperci la borcan

de alinutzika in Conserve, 11 Aug 2011 | 29978 vizualizari

 

Ciupercile la borcan se pun in camara si se folosesc la iarna cu mare drag, in salate, tocanite, ciorbe, pizza, etc.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci proaspete ( eu am pus de padure)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la borcan:

Se curata ciupercile, se spala si se taie in bucatele mai marisoare. Se pun intr-o tigaie antiaderenta (eu le-am pus in Hot-pan) si se stropesc cu putin ulei. Se amesteca cu grija si se lasa sa se prajeasca la foc mic, amestecand din cand in cand.

Cand sunt gata, se pun in borcane si apoi se pun la fiert in apa, pana la nivelul capacului. Sunt gata cand apa a scazut aproape la jumatate.

Ciuperci la borcan, un deliciu pentru iarna ce va veni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

alinutzika 1

12.08.2011, 15:08

RuxyRux, le-am facut poza la inaltime pentru ca si eu stau la inaltime..."....

alinutzika 1

12.08.2011, 15:08

Onesta....asa e.....sunt foarte bune cele neotravitoare.....

vergi 1

14.08.2011, 21:58

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]