Ciuperci "pastramoase"

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2010 | 4400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci proaspete mai mari
  • 3 felii pastrama mai mari
  • 1 rosie
  • partunjel verde
  • marar verde
  • 1 ou
  • cascaval
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la jumatate de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci "pastramoase":

Ciupercile se spala bine, li se scot coditele  si se curata de pielita. Se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se condimenteaza cu sare si piper,se stropec cu putin ulei si zeama de lamaie.

Pastrama se taie bucatele foarte mici.

Rosia ,se spala,se taie marunt si se mai stoarce putin din zeama.

Patrunjelul si mararul se spala,se indeparteaza coditele si se toaca marunt de tot. Intr-un bol se amesteca pastrama,rosia si verdeata.

Oul se bate cu putina vegeta si se toarna in bolul cu pastrama. Se invart bine toate ingredientele si cu aceata compozitie se umplu ciupercile.

Deasupra se pune cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Tava cu ciupercile umplute se dau in cuptorul incins si se lasa circa 30-35 min.

Se servesc simple sau alaturi de piure,o pulpita sau ce mai doriti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci "pastramoase"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flan cu branzeturi