Ciuperci pleurotus fripte cu chives

de Panacris in Mancaruri de post, 7 Apr 2019 | 3615 vizualizari

 

Numai bune zilele astea! ;) Simpla si tare gustoasa! Inca o reteta din seria "retete de post creative" ;)
 

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleurotus cca. 500 g,
  • ulei de dovleac SanoVita 2 linguri,
  • sare Hymalaya,
  • chives ( cepsoara) cca. 50 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus fripte cu chives:

Ciupercile se spala, apoi se taie fâșii, se asezonează cu sare. În tigaia cea mai folosita din Casa Zmeilor, mai bine zis Dubleta a la Turyke :D se pune uleiul de dovleac la incins, apoi se adauga ciupercile şi se lasă la fript acoperite cca. 5 minute pe o parte, apoi inca 5 minute pe partea cealalta, doar de aceea e doubleta ;) La final se adauga cepsoara tocata marunt si se mai lasa la fript cca. 2 minute. Ciupercile se servesc simple sau alaturi de pasta de avocado.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus fripte cu chives" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ciuperci varianta mamei