Ciuperci sotate

de susu in Mancaruri de post, 5 Ian 2011 | 9459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 100 g unt
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 morcov potrivit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sotate:

Se spala legumele, se taie morcovul rondele subtiri, ardeiul se taie bucati mai mari iar ciupercile felii. Se caleste morcovul in untul topit dupa care se adauga ardeiul si la sfarsit ciupercile. Se adauga sos de soia si alte condimente. Se mai calesc impreuna pana se leaga bine. Este o garniture deosebita, noi o servim adesea fara nimic altceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

06.01.2011, 08:23

susu 1

06.01.2011, 09:32

Diaconta ce draguta ai fost Te inveti si cu betigasele, tre sa ai antrenament doar

Rocsi 1

06.01.2011, 11:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille