Ciuperci sotate

de susu in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 6305 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1/2 kg ciuperci champignon

    1/3 pachet de unt

    vegeta dupa gust

    1 morcov

    1 ardei gras verde

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sotate:

 Se spala ciupercile rapid sub jet de apa si se lasa la scurs. Ciupercile se taie felii mai subtiri cu tot cu codite, ardeiul bucati mai mari si morcovul rondele. Se incinge o tigaie si se pune untul la topit. Se adauga morcovul si se caleste apoi se pune ardeiul si la sfarsit ciupercile lasandu-se sa mai scada din zeama. Se condimenteaza dupa gust si se servesc cu sos de soia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]