Ciuperci țărănești

de Panacris in Mancaruri de post, 13 Apr 2014 | 9340 vizualizari

 

Simple și savuroase! Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion cca. 500 g,
  • usturoi verde 4-5 fire,
  • ceapă verde 4-5 fire,
  • sare cu mirodenii a la Panacris cca 1 linguriță,
  • ulei de măsline 2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci țărănești:

Usturoiul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele,  ciupercile se spală, dacă sunt micuțe  se lasă întregi, altfel se taie în două;) și se pun la călit în puțin ulei de măsline, la dry cooker, fără niciun fel de apă, lăsându-se la gătit cca. 10 minute la foc mediu. Spre final se asezonează de sare aromată a la Panacris și pătrunjel proaspăt. Simplu, rapid, sănătos și gustos ;)

Se consumă ca atare sau ca și garnitură lângă diferite preparate din carne ;) !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci țărănești" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Panacris 1

14.04.2014, 18:34

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

simonacallas 1

14.04.2014, 23:30

Se pare ca trebuie sa-mi cumpar dry cooker Foarte bune sunt ciupercutele astea

Ubulika 1

16.04.2014, 09:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]