Ciuperci umplute

de lilik in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 4830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • miezul de la 2 felii  de paine inmuiat in lapte
  • parmezan(cascaval ras)
  • sare,ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

se iau coditele de la ciuperci(champignon),se curata si se toaca marunt.amestecam cu oul,painea inmuiata,sare,catelul de usturoi pisat. Cu compozitia obtinuta umplem palariile ciupercilor. Punem in tava, presaram parmezan si le punem deasupra putin ulei. Dam la cuptorul preincalzit la 200° timp de 25-30 min. Se pune si patrunjel daca doriti.

TIPS-URI

1

sa nu spalati ciupercile ca li se duce tot gustul.stergeti-le cu un prosop uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

lilik 1

09.10.2010, 21:49

eu nu am adunat niciodata....le cumpar kamy

nadina73 1

10.10.2010, 18:26

lilik dar daca snat pline de pamant?imi crapa dintii5f imi plac tare mult

lilik 1

10.10.2010, 18:32

mai nadina de obicei alea cumparate sunt curate si ajunge dak le stergi cu un prosop uscat dar dak sunt culese dupa ploaie e alta treaba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]