Ciuperci umplute

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 3723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci de care doriti si cat de mari vreti,
  • 10 felii sunca orice fel(sunca de praga,kaizer,costita,etc),
  • cascaval o rola mica
  • sare,
  • piper,
  • putin ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata si spala bine ciupercile si se pun cu coditele in jos ca sa se scurga de apa.Intr-o tava punem o folie de aluminiu sau hartie de copt,o ungem cu ulei si asezam ciupercile cu coditele in sus.Presaram putina sare si piper,punem sunca taiata cubulete si apoi cascaval deasupra.Dati la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc si sunt gata.

Serviti calde neaparat :) Pofta buna ca sunt super bune :)

TIPS-URI

1

puteti face mai multe feluri de compozitie pentru umplut cum ar fi: cu carne tocata,cu ceapa si sunca,etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci