Ciuperci umplute

de adriana_bobu in Mancaruri de post, 13 Dec 2010 | 6718 vizualizari

 

Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci mai maricele
  • 2 cepe (de preferinta rosii)
  • un morcov mic
  • un ardei capia rosu
  • 2-3 linguri ulei 
  • 1-2 linguri apa
  • sare, piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile si se taie coditele. Intr-o tigaie in care am pus uleiul , se pune ceapa tocata marunt, morcovul ras si coditele de la ciuperci tocate si se trag pe foc cca 10 min adaugand si putina apa pentru a nu se praji prea tare. Se pune sarea , piperul si mararul tocat si cu aceasta compozitie se umplu palariile . In cuptorul incins se pun intr-o tava (captusita cu hartie de copt) si se lasa cca 30 min. Se servesc calde sau reci simple sau ca garnitura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]