Ciuperci umplute

de Ina in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2012 | 4962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 16 ciuperci marisoare
  • o ceapă potrivit de mare
  • un morcov
  • sare,
  • piper,
  • marar 
  • 50 g unt
  • un ou
  • 150 g cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

  Ciupercile se curăţă si se spală bine cu apă rece.  Coditele le rupem si le tocam marunt. 

  Tocam ceapa si morcovul, le calim in 2 linguri cu unt, apoi adaugam si coditele de ciuperci, tocate marunt. Cant totul e bine patruns oprim focul , iar cand amestecul se  raceste putin adaugam oul batut spuma , cascavalul ras  si mararul tocat. Potrivim de sare si piper.

  Cu acest amestec umplem ciupercutele , pe care le-am asezat in prealabil intr-o tava unsa cu putin unt. Dam tava la cuptor pentru cca 40 minute, pana ce amestecul se leaga bine , iar ciupercile se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (74)

Bucataras 1

05.02.2012, 10:28

asa e, dar n-a fost cazul la el. A dat buzna cu bocancii plini de noroi in viata siteului.

diaconta 1

05.02.2012, 10:59

de acord cu tine Gusti e pacat cand cineva iti aduce un zambet amar sau te determina sa renunti pentru ca nu ai de ce sa accepti un asemenea comportament

laviniaticu 1

05.02.2012, 12:29

foameeeeeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti cu ciuperci