Ciuperci umplute

de Irina in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2009 | 13187 vizualizari

COMENTARII (3)

Adi 1

20.06.2009, 07:46

tocmai am vrut sa postez reteta dar am cautat inainte. Intra-devar cel mai gustos si rapid mod de a prepara ciupercile. Metoda mea: le spal, le indepartez coaja, le rup si le toc coditele. Le amestec cu patrunjel, cu sare/piper, un pic de ulei de masline si le pun egal in fiecare ciuperca. In tava pun un pic de apa (putin) si un pic de ulei, asez uniform ciupercile si le tin la cuptor in jur de..1 ora, bineinteles ma asigur inainte sa fie patrunse (coapte). Merge la friptura mai ceva ca vinul sau mancate ca atare reci. Daca ar stii toti ce gustoase sunt, ar creste pretul la kg de ciuperci

Bucataras 1

20.06.2009, 08:26

Salut, Adi. Poti posta reteta. Pe bucataras.ro iti faci propria ta pagina electronica de retete unde publici retete facute de tine, iti selectezi retete facute de altii in rubrica favorite ... vezi ca am pus la mkine salata ta de fasole, dar cind o sa-ti faci pagina am sa sterg reteta de la mine

elena1988 1

03.02.2011, 09:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]