Ciuperci umplute

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2013 | 11224 vizualizari

 

Imi era pofta de niste ciperci umplute si am tot cautat zilele astea,am gasit doar micute.Azi am reusit sa aleg vreo 8 mai maricele sa-mi fac damblaua.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci champinion mai maricele -cca 300 g
  • 150 g carne tocata de porc
  • 1 fir de ceapa verde
  • 50 g cascaval
  • 1 albus de ou
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Am curatat ciupercile de pielita, coditele le-am tocat marunt. Ceapa verde taiata marunt, impreuna cu carnea tocata si coditele de ciuperci le-am calit in tuciulet, pana au inceput sa se inmoaie. Intr-un castron am rasturnat amestecul din tuci, am potrivit de sare si piper, am ras cascavalul si am adaugat albusul de ou, amestecand repede ca sa se omogenizeze bine.

Intr-un vas de yena am pus putin ulei de masline am adaugat ciupercile, le-am sarat un pic si le-am umplut. Am turnat in vas 1/2 cana apa si le-am dat la cuptor cca 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Schweinefilet-File de porc