Ciuperci umplute acoperite de bacon

de Bucataras Dragos in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2009 | 6062 vizualizari

 

Ciuperci umplute, reteta imprumutat de la Irina.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci champignons mari
  • sare
  • piper
  • cartofi
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute acoperite de bacon:

Ciupercile se spala, li se rup coditele si se curata de pielita. Coditele si doua ciupercute se toaca marunt si se inabusa in unt intr-o tigaie, impreuna cu usturoiul.

Se adauga sare si piper dupa gust si putin marar tocat. Se umplu ciupercutele cu compozitia rezultata si pe deasupra se presara parmezan. Se pun intr-o tava la cuptor si se lasa pana se topeste parmezanul si ciupercile sunt patrunse bine. Eu am mai adaugat si cartofi! Multumesc Irina pentru reteta asta delicioasa!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute acoperite de bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de cartofi