Ciuperci umplute cu branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2013 | 4377 vizualizari

 

O gustare foarte buna ce poate fi consumata atat calda cat si rece..Sper sa va placa! O duminica frumoasa !!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci proaspete mai mari
  • 250 cas de oaie
  • 3 oua
  • 3 linguri parmezan ras
  • 1 lingura smantana
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4-5 masline
  • 1 lingura unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza:

Ciupercile le spalam, indepartam cozile si le asezam pe un prosopel curat cu gura in jos sa se scurga de apa.
Intr-un castronel batem ouale spuma impreuna cu smanatana.
Casul il facem bucatele intr-o craticioara.
Peste punem amestecul de oua si condimentam cu sare si piper.
Adaugam parmezanul ras, apoi spalam verdeata, o tocam marunt si o incorporam in compozitia rezultata.
Cateva codite de la ciuperci le tocam si le amestecam cu branza.

Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.
Cu o lingurita luam din compozitia de branza si umplem ciupercile.
Deasupra asezam cate o feliuta de masline, iar untul il taiem bucatele si il punem printre ciuperci.
Bagam tava in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt bine patrunse si compozitia rumenita deasupra (cam 40-50 de minute maxim).

Le scoatem la racorit si pot si servite.
La noi s-au savurat alaturi de sos iutel de la Bunatati din natura!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

oana_d 1

03.04.2013, 04:08

Reteta este excelenta!

Rocsi 1

03.04.2013, 15:16

Multumesc Loredana

Rocsi 1

03.04.2013, 15:17

Oana ma bucur ca iti plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi