Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 4546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 200 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 3 linguri ulei
  • 50 g cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot:

Ciupercile se curata, se scoate codita, se spala si se pun la scurs.

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul taiat patratele.

Se presara sare, piper si boia.

Se adauga carnea si se caleste pana isi schimba culoarea si se evapora sosul.

Se adauga mararul tocat, se amesteca si se lasa la racit.

Se umplu ciupercile cu amestecul de carne si se pun in vasul slow cookerului Crock-Pot uns cu ulei.

Se pune capacul si se seteaza pe modul High pentru 2 ore.

Cu 15-20 minute inainte de final  se pune pe fiecare ciuperca cascaval ras.

Le-am bagat 15 minute si la cuptor pentru culoare.

Sunt bune calde dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot 3,5 L