Ciuperci umplute cu telemea și mărar

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2016 | 5003 vizualizari

 

Aceleasi ciuperci de camp!!!:)

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci de camp
  • 150 g telemea de vaca
  • 1/2 legatura marar
  • parmezan (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu telemea și mărar:

   Cuptorul se preincalzeste la 180 grade.

   Ciupercile se spala bine si se lasa la scurs.

   Telemeaua se taie cubulete. Fiecare ciuperca in parte se umple cu telemea si se presara deasupra marar tocat. Optional, puteti pune deasupra cate o fasie mica si subtire de parmerzan.

   Se coc la cuptor pentru aproximativ 40-50 minute.

   Se servesc cu frunze de ceapa tocate si presarate deaspura.

   Pofta Buna!

TIPS-URI

1

ciupercile de camp le puteti inlocui cu ciuperci champignon.

2

in cazul in care folositi ciuperci champignon atentie la timpul de gatire, va fi mai mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu telemea și mărar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu somon si crema de brinza