Ciuperci umplute cu ton

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 5 Mai 2018 | 4584 vizualizari

 

Un deliciu! 

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci mari
  • 140 gr porumb dulce
  • 200 gr ton
  • patrunjel verde
  • 200 ml suc de rosii
  • 1\2 ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu ton:

Ceapa curatata, o tocam cat mai marunt. 

Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza piciorusele.

Tonul il scurgem bine de uleiul din conserva. Porumbul il scurgem bine de apa din conserva. 

Patrunjelul il spalam si il tocam marunt. 

Intr-o tigaie cu putin ulei punem la calit ceapa. Adaugam apoi sucul de rosii, putina apa, sare, piper si lasam sa fiarba la foc mic. 

Separat amestecam intr-un bol porumbul si tonul. Potrivim de sare.

Pregatim o tava pentru cuptor. Turnam sosul, asezam ciupercile si le umplem cu amestecul de porumb si ton. 

Dam tava la cuptor la 200 grade C, pentru 10-15 minute. 

Presaram patrunjel si servim. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]