Ciuperci umplute la cuptor

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2011 | 7994 vizualizari

 

Se pot cosnuma si ca aperitiv si ca fel principal.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 1000 gr.
  • bacon (slanina afumata) 200 gr.
  • cascaval 200 gr.
  • sare
  • cimbru
  • ulei de masline sau margarina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile se curata si se scot coditele. Se aseaza intr-o tava rezistenta la caldura. Se pune in interior  putin ulei de masline sau putina margarina. Se presara sare si cimbru si se introduc in cuptor cca. 10 minute la 200 grade. Intre timp se taie bacon-ul cubulete si cascavalul feliute. Se scot ciupercutele de la cuptor, se pune baconul si se mai lasa la cuptor cca. 5 minute. Pentru finalizare se scot ciupercile din cuptor si se aseaza deasupra  feliute de cascaval. Se introduc din nou la cuptor pana se inmoaie cascavalul.

 

 

TIPS-URI

1

Aceste ciupercute se pot consuma atat calde cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]