Ciuperci umplute, la cuptor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2013 | 21102 vizualizari

 

O minunatie de reteta, usor de preparat, ce poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.O mancare satioasa dar versatila....poti umple bunatatea de ciuperci cu ce iti place cel mai mult....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 150 g telemea light
  • 125 g cascaval light
  • 1 ou
  • marar verde
  • piper proaspat macinat
  • 2 fire ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, la cuptor:

Rupem coditele ciupercilor si le curatim, la fel procedam si cu palariutele ciupercilor.

Telemeaua, oul crud , mararul verde si ceapa taiata le dam prin blender sa se faca o crema. Presaram apoi deasupra piperul si omogenizam.

Intr-o tava punem o foaie de copt pe care asezam ciupercutele si piciorusele curatate.

Cu o lingurita, umplem palariile ciupercilor, cu crema de telemea. Crema ce ramane o asezam peste piciorusele ciupercilor.

Radem deasupra cascavalul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ 15-20 de minute pina se rumenesc deasupra.

Pofta mare sa aveti !

TIPS-URI

1

Putem servi ciupercutele atat calde , cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza