Ciuperci umplute, la cuptor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2013 | 21412 vizualizari

 

O minunatie de reteta, usor de preparat, ce poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.O mancare satioasa dar versatila....poti umple bunatatea de ciuperci cu ce iti place cel mai mult....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 150 g telemea light
  • 125 g cascaval light
  • 1 ou
  • marar verde
  • piper proaspat macinat
  • 2 fire ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, la cuptor:

Rupem coditele ciupercilor si le curatim, la fel procedam si cu palariutele ciupercilor.

Telemeaua, oul crud , mararul verde si ceapa taiata le dam prin blender sa se faca o crema. Presaram apoi deasupra piperul si omogenizam.

Intr-o tava punem o foaie de copt pe care asezam ciupercutele si piciorusele curatate.

Cu o lingurita, umplem palariile ciupercilor, cu crema de telemea. Crema ce ramane o asezam peste piciorusele ciupercilor.

Radem deasupra cascavalul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ 15-20 de minute pina se rumenesc deasupra.

Pofta mare sa aveti !

TIPS-URI

1

Putem servi ciupercutele atat calde , cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete de branza