Ciuperci umplute la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 3697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 22 ciuperci champignon
  • 150 gr salam rustic
  • 150 gr cascaval
  • slanina
  • unt
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

    Ciupercile le curatam de codite, le saram si piperam si le asezam in tava cuptorului, alaturi de coditele sarate si piperate.

In fiecare ciuperca punem cate o bucatica de salam, cascaval, slanina, o feliuta ceapa, una de rosie si un varf de cutit de unt.

Le dam la cuptor pana se topeste cascavalul. Pofta buna.

TIPS-URI

1

Puteti pune branza de burduf,un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]