Ciuperci umplute la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2015 | 9358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champinion
  • 50 gr salam
  • 50 gr sunca
  • 50 gr slanina
  • 50 gr branza de vaca
  • 50 gr de cascaval
  • 100 gr unt
  • rosii cherry
  • ceapa verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

            Curatam ciupercile si desfacem coditele de palarii.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si asezam ciupercile si cozile de la ele.Le saram si piperam si adaugam in fiecare ciuperca cate o bucatica de unt.

            Umplem fiecare ciuperca cu salamul,sunca,slanina,branza si cascavalul pe care le-am taiat felii.Adaugam ceapa verde taiata si rosile cherry si d-am la cuptor 15-20 de minute la 200 de grade C.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]