Ciuperci umplute, reteta de post

de Ina in Mancaruri de post, 23 Mar 2018 | 5397 vizualizari

 

Simple sau umplute, ciupercile la gratar sunt delicioase :X 

 

INGREDIENTE

  • 30 ciuperci marisoare
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, reteta de post:

Ciupercile se curăţă si se spală bine cu apă rece.

Coditele le rupem si le tocam marunt, iar palariile le asezam cu scobitura in sus, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Stropim ciupercile cu ulei si le condimentam cu un praf de sare.

Tocam ceapa si dam morcovul pe razatoarea mare, apoi le calim 50 ml ulei incins impreuna cu coditele de ciuperci tocate . 

Cand legumele s-au inmuiat si si-au lasat sucul, oprim focul . Potrivim de sare si piper. Cu acest amestec umplem ciupercutele si dam tava la cuptor. Sunt gata cand se rumenesc usor deasupra . 

Eu am ales sa le coc 15 minute pe programul de gratar ( la 280 grade Celsius ), dar pot fi pregatite si la cuptor obisnuit, 30-40 minute la 180. 

TIPS-URI

1

Numarul de portii se refera la numarul tavilor

2

Timpul de coacere depinde si de marimea ciupercilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]