Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii

de Valclaudia in Prajituri, 22 Iun 2014 | 5411 vizualizari

 

reteta acestei bunatati am preluat-o de la Timea. Multumesc, fata draga! >:d

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 linguri de zahar tos
  • 250 ml lapte rece
  • 8 linguri de faina alba proaspat cernuta
  • 1 ciorchine strugure alb de masa
  • 1 bol mic cu strugurei rosii proaspat culesi
  • 1 lingura de margarina rama pentru uns forma
  • 2 linguri zahar pudra pentru decorat desertul
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii:

Se bat ouale la viteza mare a mixerului cu sarea,zaharul si zaharul vanilat.

Reducem viteza, adaugam laptele, apoi faina mixand in continuu si obtinem un aluat lichid, ca de clatite.

Ungem o forma termorezistenta cu margarina, asezam in forma cateva fructe, turnam amestecul si presaram si restul fructelor peste amestec.

Dam forma la cuptorul peincalzit la 180 grade pentru 45 minute, pana cand desertul se rumeneste frumos.

Scoatem forma din cuptor, pudram desertul cu zahar pudra, lasam sa se raceasca complet, portionam si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

cristeena20 1

22.06.2014, 19:14

tare bine arata!!1

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:50

Rocsi 1

23.06.2014, 10:47

Buuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]