Clatite banatene

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 10 Mar 2010 | 5374 vizualizari

 

cand am vazut prima oara reteta asta am murit de pofta, reteta am de vazut-o la gabi_d :) am modificat putin cantitatile

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • faina
  • zahar
  • zahar vanilat
  • 300 gr branza proapspata
  • 200 ml smantana
  • ulei
  • apa pt clatite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite banatene:

din 2 oua, faina , o lingura de zahar se fac 6 clatite.

Branza se amesteca cu un ou ,zahar si zahar vanilat dupa gust., cu aceasta compozitie umplem clatitele.

batem 3 galbenusuri  impreuna cu 3 linguri de zahar, zahar vanilat si smantana. amestecul rezultat se toarna peste clatite puse una langa alta intr-un vaz uns cu ulei ( in cazul meu )

Albusurile ramase se bat spuma cu 2-3 linguri de zahar.


bezeaua se pune deasupra, peste clatitele innecate in sos si se baga la cuptor pt. aproximativ 20 minute

preincalziti cuptorul si lasati-l usor intredeschis cat timp sunt clatitele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite banatene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.03.2010, 10:28

ms ms gabi,

Mitinita 1

31.01.2011, 09:14

vad ca vreti sa ma faceti si pe mine sa trec la tigaie si eu tot de la gaby am auzit de ele

mena29 1

31.01.2011, 09:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]