Clatite cu branza de vaci

de La Ancuta in Dulciuri, 27 Iul 2012 | 5022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 200 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • esenta de vanilie
  • 3 linguri bilute de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza de vaci:

Mixam branza cu zaharul si o parte din lapte, pana devine cremoasa. Adaugam galbenusurile si mixam dupa fiecare.Adaugam restul de lapte si vanilia si mixam. Cernem faina si o adaugam in compozitie.

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si le incrporam usor in aluatul de clatite impreuna cu bilutele de ciocolata. Amestecam usor cu telul pana se omogenizeaza.

Ungem tigaia cu putin ulei si turnam din compozitie, cu un polonic atat cat sa acopere toata suprafata tigaii. Lasam sa se prajeasca pe o parte iar apoi intoarcem clatita cu ajutorul unei spatule. Clatitele sunt foarte fragile, si vor trebui manevrate usor.

Scoatem clatitele pe o farfurie si le impaturim in 4. Pudram cu zahar si servim cat sunt inca calde.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

lia maria 1

29.07.2012, 09:28

servesc si eu una

La Ancuta 1

29.07.2012, 11:30

va servesc cu drag

Poliana 1

29.07.2012, 19:46

Ce bune trebuie sa fie, servesc si eu cateva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]