Intr-un bol amestecam ouale cu zaharul, praful de sare, zaharul vanilat, coaja de lamaie, adaugam smantana, laptele, untul topit si racit si amestecam bine.
Adaugam faina, praful de copt, amestecam bine pana ce rezulta o compozitie fluida si fara cocoloase.
Dam la rece 30 min.
Incalzim o tigaie bine dupa care o ungem cu ulei.
Adaugam un polonic de compozitie in mijloc, coacem pe ambele parti dupa care scaotem pe un platou,
Pentru umplutura topim zaharul intr-o cratita si cand s-a caramelizat adaugam smantana, amestecam bine.
Dupa ce s-a omogenizat adaugam untul si amestecam bine pana ce se topeste,adaugam piersicile taite felii (scurse de zeama).
Lasam pe foc cca 1 min dupa care lu-am de pe foc si lasam sa se raceasca.
Pe o clatita asezam 2 linguri de umplutura in mijloc si strangem clatita ca un cosulet.
Servim cu sos de fructe, dar sunt la fel de bune si fara.