Clatite inimoase

de RuxyRux in Dulciuri, 3 Apr 2016 | 3530 vizualizari

 

Am voie oare sa le spun asa? 
Astazi fata mea a poftit la clatite...si desi nu eram in forma cea mai grozava....parca nu m-a lasat sufletul sa nu-i fac imediat....mi-am adus aminte de copilarie si de  zilele cand ii spuneam mamei ca imi este pofta de clatite...ea imediat se apuca sa-mi faca indiferent de ora si de moment....asta e dragostea de mama....si dupa cum o sa vedeti....pune inimioare in cele mai neasteptate locuri....:x :x :x....deci ...clatite delicioase cu dragoste :x

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 5 oua
  • 100 gr. amidon
  • 300 gr. faina patiserie
  • 3 linguri zahar pudra vanilat
  • 50 gr. unt (topit)
  • vanilie de Bourbon
  • o lingurita praf de copt
  • vanilie
  • coaja de portocala( BIO)
  • ulei pentru prajit( sau unt, ce doriti)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite inimoase:

 

Se mixeaza ouale cu un praf de sare( 30 sec) apoi cu zaharul, vanilia, coaja de portocala jumatate din cantitatea de  lapte, amidonul, faina, praful de copt, cealalta jumatate din cantitatea de lapte si la final untul topit.

Se pune ulei in tigaie( un strop) si se prajesc clatitele pe ambele parti.

Noi le-am umplut cu dulceata de caspuni, de macese, de caise, nutella.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite inimoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri