Clatite umplute la cuptor

de kata0587 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 8531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Clatita
  • 200g faina
  • 250ml lapte  
  • 2 oua
  • 50ml ulei
  • sare
  • Compozitie
  • o lingurita zahar
  • o pulpa de pui fiarta (se poate pune si piept)
  • 100 g cas 
  • 1 ceapa
  • pesmet
  • unt
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute la cuptor:

Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite).

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei.  Peste ceapa adaugam carnita fiarta taiata marut si condimentam cu sare, piper si patrunjel.  Lasam la prajit aproximativ 5 minute. Ungem un vas de yena cu unt si tapetam cu pesmet apoi ne ocupam de clatite. Punem in mijlocul fiecarei clatite cate un pic de compozitie de ceapa cu carne, apoi punem branza rasa si impaturim clatita.  Pachetelul astfel facut il punem in vas. Procedam astfel cu toate clatitele. Punem apoi peste clatite cateva feliute de branza si turnam un amestec din ou si smatana peste acestea.

Dam la cuptor 30 minute la foc potrivit spre tare. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]