Coaste de miel usturoiate

de katty in Oaie, 29 Apr 2018 | 2621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de miel
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml vin alb sec
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel usturoiate:

Asezam coastele taiate in bucati potrivite intr-o tava. Asezonam cu sare, piper, cimbru, cateii de usturoi sfaramati. Punem foile de dafin, turnam vinul, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la rece pentru 24 de ore. Intoarcem din cand in cand coastele.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pana scade vinul. Scoatem folia de aluminiu si lasam sa se rumeneasca putin.

Servim cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel usturoiate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel