Coaste de porc afumate, la punga

de Constelatialeu in Porc, 15 Oct 2014 | 8321 vizualizari

 

Una-i aia cu coasa eu sunt aia cu coasta....deci iar am dat iama-n coaste....

 

INGREDIENTE

  • cca 400 g coaste de porc afumate
  • 2 cartofi
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • boia dulce
  • ulei
  • punga pentru cuptor
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc afumate, la punga:

Bucata de coaste o crestam ,in fiecare crestatura bagam usturoi.Cartofii ii taiem in cubulete mici,ii saram si ungem cu ulei,presaram boia dulce.Punem bucata de coaste in punga asezam si cartofii deasupra,legam punga la ambele capete si o intepam in diverse locuri cu o scobitoare.Asezam punga intr-un vas de yena si bagam la cuptor cca 1 ora. Cu 15 min inainte s ascoatem de la cuptor desfacem punga sa se rumeneasca  coastele.

Cam asta-i tot,am mancat,mi-a fost de bine.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc afumate, la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]