Cocktail cu espresso si inghetata “Afogato"

de Adi_Caradeanu in Cafea, 13 Iul 2015 | 4954 vizualizari

 

foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 100 g inghetata
  • 1 espresso (30 ml cafea)
  • optional 10 ml sirop (caramel/vanilie/ciocolata)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu espresso si inghetata “Afogato":

  1. Puneti in pahar siropul apoi 2 cupe inghetata vanilie.
  2. Turnati espresso fierbinte peste inghetata.
  3. Amestecati usor cu o lingurita pentru a se topi inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu espresso si inghetata “Afogato"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]