Cocktail Demi-peche

de Catalina L in Cocktail, 12 Aug 2018 | 4151 vizualizari

 

O reteta racoritoare destul de raspandita in barurile franceze. Va trebuie sirop concentrat de piersici si bere.
Asa-i obiceiul in Franta, se incepe cu un aperitiv apoi servim un antreu, apoi felul principal, desert si la urma branza frantuzeasca.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/07/mini-pizza-de-vinete-si-dovlecei.html

 

INGREDIENTE

Pentru 1 cocktail:

  • 2 cl de sirop de piersici
  • 18 cl de bere
  • 3 cuburi de gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail Demi-peche:

Pregatiti-l direct in paharul de servit.

 Puneti cuburile de gheata, siropul de piersici si varsati berea.

 Amestecati usor.

Pueti decora cu foi de menta.

 Serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail Demi-peche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

12.08.2018, 10:40

Ce cokteil !!! Asa ceva nu am mai auzit )

mirela0911 1

14.08.2018, 08:48

As gusta!

Rahela Velicu 1

15.08.2018, 20:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]