Cocorada cu branza

de lili in Piine, 25 Aug 2010 | 8148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • apa,
  • faina
  •  sare,
  • drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocorada cu branza:

Facem un aluat ca si pentru paine din apa, faina sare, drojdie .

Dupa ce dospeste facem cocorazile. Luam bucata de aluat , o intindem rotund si o umplem cu branza.

Vara branza se poate amesteca cu cozi de ceapa si marar. Eu am pus acuma bucati de carnat.Este foarte buna cand se pune la copt pe frunze de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocorada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pita greceasca