Cocos la tava cu cartofi aromati

de cristeena20 in Pui, 24 Mar 2013 | 14903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 picioare intregi de cocos de casa
  • 2 linguri maioneza, usturoi pisat, pasta de ardei rosu
  • sare, piper, praf de usturoi cu ardei rosu
  • 1 kg cartofi mici rotunzi
  • rozmarin uscat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocos la tava cu cartofi aromati:

- Cocosul daca este mare se portioneaza. Eu am avut mare de tot :) asa ca am luat pulpele mari intregi .Le-am sarat , piperat si am uns cu un amestec de maioneza, usturoi pisat, piper, chili(daca vreti picant), pasta paprika. Am lasat sa se marineze cca 2 ore apoi le-am asezat in tava mare si le-am dat la cuptor pt cca 2 ore.

-Cartofii se curata de coaja, se lasa intregi daca sunt mai mici si adaugam sare, piper, ulei de masline si rozmarin uscat si ii dam la cuptor cca 1 ora.

Cocosuçl iese foarte rumen si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocos la tava cu cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere