Cod alb in sos tomat la cuptor

de RoXx in Peste, 30 Mar 2013 | 11785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti cod alb
  • 2 foi de dafin
  • 1 ceapa mare
  • 200 ml apa
  • oregano
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 425 ml rosii cuburi in sos tomat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod alb in sos tomat la cuptor:

Intr-o tava yena se pune uleiul si se intinde pe toate suprafata.Ceapa se taie julienne si se pune peste ulei.Pestii se spala, se asezoneaza cu sare si piper si se pun peste ceapa.Peste pesti se presara oregano,usturoi granulat si se pun 2 foi de dafin.Deasupra se pun rosiite cu sosul din cutie si cei 200 ml de apa fierbinte .Se pune deasupra tavii,folie de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit pentru 20 de min.Dupa cele 20 de min. se scoate tava din cuptor si se indeparteaza folia de aluminiu.Se mai da la cuptor pentru inca 10-15 min.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate adauga zeama de lamaie in sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod alb in sos tomat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor