Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot

de katty in Multicooking, 11 Sep 2021 | 2459 vizualizari

 

Retete de suflet
Mai aveam un pic de pesto in borcan asa ca m-am gandit sa il termin :D
 
 

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati file de cod congelat
  • 450 gr rosii cuburi
  • 250 gr fasole verde
  • 3 linguri pesto
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot:

Amestecam pesto cu pesmetul, sare si piper. Intindem amestecul pe fiecare bucata de peste dezghetata si scursa bine.

Pornim aparatul multicooker Crock-Pot pe functia de coacere la 160 de grade C. Cand aparatul este incalzit, punem rosiile, sare, piper, zaharul si fasolea verde usor decongelata. Dupa 15 minute punem fileurile de cod , stropim cu uleiul si mai lasam pana sosul scade si pestele capata o crusta frumoasa(aproximativ 15 minute). Servim pestele imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă