Coltunasi

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 3892 vizualizari

 

Un deliciu ~!

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • un sfert cub drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingura rasatura de lamaie si portocala
  • lapte caldut ptr framantat
  • 2 liinguri zahar
  • 500 g branza de vaci
  • 1 esenta vanilie.
  • zahar 250 g
  • 2 oua
  • 1 lingura rasatura de portocala si lamaie
  • zahar pudra pt pudrat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi:

Intr-un bol am adaugat  faina, in alt  vas mic am adaugat laptele caldut si am  dizolvat drojdia pe care apoi am   adaugat-o in vasul cu faina , framantam putin si apoi adaugam celelalte ingrediente  si framantam  pt  circa 15 minute dupa care o lasam la  dospit .

Pregatim branzica   pe care o framantam cu o furculita si apoi adaugam  esenta de vanilie, ouale,  zaharul si rasatura de  lamaie si portocala si incorporam  totul bine.

Odata  crescut  aluatul il impartim in 3 si formam  foi , nu chiar foarte subtiri si  facem patratele unde in mijloc punem o lingurita de  umplutura de  branza si le inchidem.

Intr-o oala mare adaugam  trei sferturi de apa  si  lasam sa fiarba.

Cand fierbe adaugam coltunasii si ii lasam pt  10 minute.

II  scoatem si presaram zahar  pudra vanilat !

Deliciosi 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]