Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 24334 vizualizari

 

Un aperitiv foarte interesant si-n acelasi timp tare gustos....

 

INGREDIENTE

  • Coltunasi:  
  • 250 gr faina  
  • 1 ou  
  • 2-3 linguri ulei masline  
  • apa cat sa iasa un aluat bun de intins    
  • sare un praf  
  • 150 gr branza feta pentru umplut coltunasii  
  • Sosul de smantana:
  • 300 gr smantana
  • 3 linguri ulei masline
  • o cescuta apa( 100 ml)
  • 3 catei usturoi zdrobiti
  • sare dupa gust
  • piper un praf
  • 250 gr branza feta  
  • cascaval 60 gr ras      
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi:

Facem un aluat bun si pe masa infainata rupem bucatele, formam cerculete cu mana e usor si nu avem nevoie de sucitor, le umplem cu branza si le pliem parte peste parte. Lipim bine marginile ii fierbem si apoi ii scurgem ii asezam in tava unsa cu unt. Turnam si sosul deasupra, apoi mai presaram branza si radem cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste aperitivul nostru.

Sosul:

Se amesteca toate ingredientele.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciuperci