Compot de caise

de ela in Sirop / Compot, 31 Iul 2011 | 6513 vizualizari

 

anul acesta am avut un cais plin de fructe,se rupeau crengile de la greutatea lor.....

 

INGREDIENTE

  • caise tari,sa nu fie foarte coapte
  • 2 linguri zahar pentru fiecare borcan de 720ml
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de caise:

Spalam bine caisele sub jet de apa rece,le scoatem samburii si le rupem in doua.Umplem pe jumatate borcanele(bine spalate,sterilizate) cu jumatati de caise.

Masuram cata apa intra intr-un borcan cu caisele in el si punem atata cantitate de apa la fiert,cu zaharul(2linguri pentru fiecare borcan).Lasam sa dea cateva clocote,amestecand putin,apoi adaugam putin conservant si oprim focul.

Turnam siropul peste caise si punem capacele.Punem la cald,intr-o patura,pana a doua zi,borcanele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]