Compot de prune

de lili in Sirop / Compot, 11 Sep 2010 | 8269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  prune 
  •  zahar 3 lg la un borcan ( pentru cei cu diabet folosim fructoza sau zaharina)
  •  apa cat cuprinde
  •  o aspirina la un borcan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de prune:

Se aleg prunele mai tari le desfacem in doua si le asezam in borcane spalate si sterilizate.Peste ele se adauga 3 lg de zahar sau fructoza sau zaharina lichida ( sau mai putin daca nu se doreste asa de dulce), completam cu apa. 

Le fierbem la bain marine la foc potrivit timp de 30 min din momentul in care apa din oala a inceput sa fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ramo_cata 1

13.09.2010, 16:21

si eu tot asa fac doar ca adaug si putina sare de lamaie ..masor apa si apoi adaug zaharul ,le amestec intr-o oala mai mare pana se topeste zaharul..am facut si cu zaharul direct in borcan si a ramas netopit pe fundul borcanului...ee f bun..eu anul acesta am facut cu prunele intregi...

lili 1

14.09.2010, 20:25

fetelor. Eu am desfacut prunele caci erau prea mari si am folosit fructoza.

elena1988 1

19.01.2011, 10:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de prune