Conopida cu branza si sunca

de Anett in Jamie Oliver, 5 Oct 2015 | 4911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt
  • 50 faina
  • 500 ml lapte
  • 1 kg conopida
  • 100 g cascaval
  • 200 g sunca
  • 1 ceapa
  • tarhon, sare piper
  • 100 pesmet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu branza si sunca:

Incingem cuptorul. Pe foc mediu topim untul, adaugam faina si treptat laptele amestecand continuu. Cand devine un sos cremos adaugam condimentele dupa gust.

Intr-un vas yena punem conopida curatata si taiata in bucatele, apoi ceapa taiata in rondele si sunca taiata un bucatele mici. Turnam sosul peste legume, razuim cascaval si presarim cu pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]