Conopida cu gogosari pentru iarna

de mihaelaM in Conserve, 20 Noi 2011 | 19585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogosari
  • conopida
  • sare
  • zahar
  • piper
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu gogosari pentru iarna:

http://www.bucataras.ro/retete/gogosari-la-otet-26089.html gogosarii o sa ii facem ca in reteta pe care deja am postat-o acum ceva timp in urma.

Conopida o spalam dupa care o rupem in bucatele si o vom aseza in borcan, apoi vom aseza si un rand de gogosari. Punem si condimentele dupa care vom mai pune conopida si tot asa pana vom umple borcanul. O data umplut borcanul vom pune sucul lasat de gogosari, apoi vom mai adauga 1 lingura de sare, 1 lingura de zahar, 50 ml otet si completam cu apa. Punem capacul dupa care sterilizam timp de 15 minute. Scoatem borcanul si il vom acoperi cu o patura pana a doua zi apoi il putem depozita in camara.Foarte bun pt iarna

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu gogosari pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 12:45

harnicuta

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:42

Mena

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:43

multumesc Gabitza

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Conopida la otet